2014ArticlesNéerlandais

Belgen kunnen pas woensdag “fiscale bevrijdingsdag” vieren

https://nl.metrotime.be/2014/08/05/news/belgen-kunnen-pas-woensdag-fiscale-bevrijdingsdag-vieren/

“Tax Liberation Day”, de dag dat een werknemer niet langer belastingen betaalt en dus voor eigen rekening begint te werken, valt dit jaar voor de Belgen op woensdag 6 augustus. België is daarmee opnieuw de EU-lidstaat met het hoogste belastingtarief, zo stelt het auditkantoor EY vandaag. “Belgische werknemers worden niet alleen nog steeds het zwaarst belast in Europa, maar de doorsnee werknemer werkt nu drie dagen langer dan vijf jaar geleden om de staat te betalen”, zo staat in een persbericht van EY.

L’Institut économique Molinari

Voir tous les articles de l'IEM

Vous pourrez aussi aimer

Bouton retour en haut de la page