2015ArticlesNéerlandais

Tax Liberation Day: Belgen eens te meer laatste in de rij

https://www.hln.be/hln/nl/942/Economie/article/detail/2413547/2015/08/05/Tax-Liberation-Day-Belgen-eens-te-meer-laatste-in-de-rij.dhtml

De Belgen zijn al voor het vijfde jaar op rij de laatste EU-burgers die hun ‘Tax Liberation Day’ of fiscale bevrijdingsdag vieren. In België is 6 augustus de dag dat een werknemer niet langer belastingen betaalt en dus voor eigen rekening begint te werken, terwijl dat in Cyprus al op 31 maart het geval was. Dat blijkt uit een studie van het Institut économique Molinari (IEM) en auditbureau EY, gebaseerd op loongegevens van doorsnee werknemers van de OESO en nationale statistieken.

L’Institut économique Molinari

Voir tous les articles de l'IEM

Vous pourrez aussi aimer

Bouton retour en haut de la page